Antena Căutare

VIDEO! Silvio Berlusconi a adormit in timpul slujbei de beatificare a Papei Ioan Paul al II-lea

Presedintele Italiei a avut "onoarea" de a-l trezi pe premier si a-l reconecta la ceremonia desfasurata duminica la Roma.

Dormea, medita sau se ruga? Premierul italian Silvio Berlusconi a fost singurul din loja oficiala care nu s-a ridicat de pe scaun intr-unul dintre momentele ceremoniei de beatificare a Papei Ioan Paul al II-lea, desfasurata duminica la Roma.

In imaginile surprinse de un cameraman al postului Sky Italia, dar si de un fotograf al ziarului Il Fatto Quotidiano, Berlusconi, in varsta de 75 de ani, casca si se... reculege, cu ochii perfect inchisi, asezat in scaunul sau din loja oficiala, intre un reprezentant al Vaticanului si presedintele Italiei, Giorgio Napolitano. Nici cei peste un milion si jumatate de pelerini stransi in Piazza San Pietro, nici camarazii si adversarii politici prezenti si ei in loja, si nici slujba tinuta de actualul Papa, Benedict al XVI-lea, nu l-au deranjat pe premier, care a continuat sa stea cu ochii inchisi si capul dat pe spate cand cei din jur s-au ridicat.

Presedintele Italiei, Giorgio Napolitano, a fost cel care s-a sesizat primul, dupa cateva secunde bune, ca premierul continua sa se reculeaga profund in scaunul sau si tot el a fost cel care l-a reconectat pe Berlusconi la realitate, adresandu-i cateva cuvinte. Daca o parte a presei italiene a criticat noua isprava a lui Berlusconi, celebru deja pentru gafele sale de protocol, o alta parte s-a distrat incercand sa ghiceasca ce l-a obosit atat de tare pe premier de a fost luat de somn chiar in timpul ceremoniei de beatificare.

Cele mai multe ipoteze au vizat o obositoare petrecere "bunga-bunga", cu tinere dezbracate. Alti jurnalisti au presupus ca Silvio Berlusconi a muncit din greu la vreun proiect de lege in noaptea de dinaintea ceremoniei, iar unii comentatori au opinat ca premierul a adormit de plictiseala sau a fost lovit de vreo revelatie mistica tot gandindu-se la Papa Ioan Paul al II-lea.

Citeste si Jurnalul!

Foto: www.ilfattoquotidiano.it

Fiul lui bin Laden: "Raul de-abia acum incepe!"... Presedintele Peru: “Uciderea lui bin Laden, primul miracol dupa beatificarea lui Ioan Paul al II-lea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x