Antena Căutare

VIDEO! SUA: O tornada a ravasit statul Missouri

Natura le-a declarat razboi americanilor. Cel putin 30 de oameni au murit si cateva sute au fost raniti dupa ce o tornada puternica a lovit statul american Missouri. In ceea ce priveste pagubele materiale sunt colosale si vestile proaste nu se opresc aici. Furia naturii ii va lovi pe americani si zilele urmatoare.

Tornada, extrem de puternica, a lasat in urma imagini apocaliptice in orasul Joplin unde natura nu s-a mai dezlantuit parca niciodata cu o asemenea forta. Casele au fost reduse la mormane de daramaturi, parca ar fi fost construite din scobitori, iar copacii a fost doborati sau, uneori, chiar smulsi din radacini. Zeci de oameni au murit iar numarul celor raniti este de ordinul sutelor.

Autoritatile estimeaza ca orasul a fost distrus in proportie de 75 % si zeci de mii de oameni au ramas pe drumuri.

Vestile rele nu se opresc insa aici. Guvernatorul statului Missouri a decretat stare de urgenta si a avertizat ca noi furtuni sunt pe cale sa se produca. Dezastrul vine la doar doua saptamani dupa ce sud-estul Statelor Unite a fost maturat de o serie de tornade violente, soldate cu peste de 300 de morti.

Strauss-Kahn, e-mail catre FMI: "Neg cu vehementa acuzatiile care mi se aduc"... Dezastru electoral pentru socialistii spanioli in alegerile municipale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x