Antena Căutare

VIDEO! Sute de hectare de coca au fost distruse in Bolivia

Sute de hectare de coca, planta din care se extrage cocaina, au fost distruse in Bolivia in urma unei operatiuni de amploare desfasurate de autoritati.

Producatorii de droguri din Bolivia au inceput sa cultive coca in rezervatiile naturale din tara. Numai in Parcul National Carrasco a fost plantata coca pe o suprafata de 500 de hectare. Oamenii legii au descoperit aceasta plantatie si au distrus-o complet.

Ministrul de Interne, Carlos Romero, a fost prezent la descinderile autoritatilor si a declarat ca spera ca aceeasi masura sa fie luata si in alte parcuri naturale din tara. Daca nu s-ar fi intervenit, semintele acestor plante s-ar fi intins si ar fi creat cel putin cinci hectare de coca.

Potrivit oficialilor din Bolivia, producatorii de droguri cultiva coca in cel putin sapte din cele 22 de parcuri nationale aflate pe teritoriul acestei tari, iar suprafata plantatiilor ilegale se ridica la 20.000 de hectare.

Egipt: Doi turisti americani, rapiti de beduini... Barack Obama, la un pas de scandal diplomatic dupa ce i-a jignit pe polonezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x