Antena Căutare

VIDEO! Un avion cu 152 de persoane s-a prabusit in Pakistan. Toti cei aflati la bord au pierit in accident!

Un avion la bordul caruia se aflau 152 de pasageri s-a prabusit in Pakistan, in apropiere de capitala Islamabad. Aeronava un Airbus 321 apartinea companiei Airblue si decolase din Karachi. Nu se cunosc cu exactitate cauzele accidentului.

UPDATE 14:20 Desi initial s-a anuntat ca au fost gasiti 5 persoane ranite, dar in viata, ministrul de interne, Rehman Malik a declarat ca toti ce care se aflau la bordul avionului au decedat.

Intrebat daca toti de la bordul avionului au murit, Malik a raspuns: "Da, toti sunt morti"
.


Echipele de interventie au gasit pana in acest moment 90 de cadavre. Politia a declarat ca sansele de a gasi alti supravietuitori sunt minime.

Ministrul de Interne pakistanez a anuntat ca au fost gasiti pana acum cinci supravietuitori. Acestia sunt in stare destul de grava si au fost transportati de urgenta la spital. Pana in acest moment au fost gasite 10 cadavre.

Dupa primele cercetari vremea nefavorabila este principala cauza care a dus la acest nefericit incident aviatic. Avionul aparine companiei private Airblue. Se pare ca aceasta decolase din Turcia si urma sa aterizeze in capitala Pakistanului.

Echipele de cautare au actionat imediat, insa aparatul a cazut intr-o zona deluroasa si nu exista drum de acces, ceea ce face imposibila interventia acestora.

Aeronava decolase din Karachi. Echipajul a pierdut contactul cu turnul de control, chiar inainte de producerea accidentului.

La bord se aflau 146 de pasageri si 6 membri ai echipajului.


Coincidenta: Elicopterul israelian s-a prabusit in apropierea unei tabere evreiesti... Presa israeliana: Cutia nearga a elicopterului prabusit in M-tii Bucegi a fost gasita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x