Antena Căutare

VIDEO/ Un avion s-a prăbușit peste o acasă! Trei locuințe au fost cuprinse de flăcări

Un avion de tip Cessna 414 s-a prăbușit peste o casă din New Jersey Statele Unite ale Americii. Trei imobile au izbucnit în flăcări imediat după impact.

Casa a fost cuprinsă imediat de flăcări, însă proprietarii nu se aflau în interior în momentul impactului. Flăcările s-au extins rapid către alte două locuințe, însă nu a fost raportată nicio victimă.

La bordul avionul se afla doar pilotul, iar starea acestuia este necunoscută. În momentul în care avionul s-a prăbușit, condițiile meteo s-au schimbat brusc, vizibilitatea a scăzut de la 16 kilometri la doar trei.

“Avionul se auzea că zboară foarte jos, iar motorul a început să bolborosească. Brusc a fost o explozie uriașă, mai puternică decât orice accident de circulație pe care l-am auzit vreodată”, a declarat o persoană care locuiește în apropiere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost descoperit un nou tablou al lui Leonardo Da Vinci! Opera de artă a fost uitată într-un castel... Atenționare de maximă importanță pentru românii din Croația! Este Cod roșu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x