Antena Căutare

Video! Un baietel a supravietuit dupa ce o tija metalica i s-a infipt in creier

Un baietel din SUA a supravietuit intr-un mod miraculos, dupa ce o tija metalica i-a strapuns creierul. Copilul a fost externat la numai zece zile de la interventia chirurgicala, cu toate ca nimeni nu se astepta sa supravietuiasca.

Accidentul a avut loc dupa ce baietelul de 17 luni a cazut de pe veranda casei. Tija metalica a patruns aproximativ sapte centimetri in craniu, la numai cativa milimetri de vena care asigura circulatia sangelui de la creier spre inima.

In drum spre spital, rudele copilului au fost nevoite sa il imobilizeze intrucat orice miscare brusca i-ar fi pus viata in pericol. Inaintea interventiei chirurgicale de indepartare a tijei, medicii i-au pregatit pe apropiatii micutului pentru ce putea fi mai rau. "Ne-au explicat ca in momentul in care ii vor extrage tija din creier, copilul ar putea muri din cauza sangerarii abundente", a povestit bunicul baiatului.
Cu toate acestea, Jeremiah a supravietuit. Ba mai mult, s-a si recuperat intr-un timp record. La doar zece zile de la interventia chirurgicala, baietelul a fost externat. Doctorii au descris acest caz ca pe "un miracol".

Un roman este proiectantul scaunelor viitorului in industria aviatica... Noua "Mata Hari"! Rusoaica, spioana in SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x