Antena Căutare

Video. Un electrician ia FOC după ce intră în el peste 6000 de volți! Bărbatul nu știa că firul este conectat la rețeaua de curent!

Imagini ireale surprinse de o cameră de surpraveghere instalată în apropiere de locul în care o echipă de electricieni încearcă să taie unele cabluri dintr-o zonă dezafectată

Imagini ireale surprinse de o cameră de surpraveghere instalată în apropiere de locul în care o echipă de electricieni încearcă să taie unele cabluri dintr-o zonă dezafectată.

Kandalakşa este orașul rusesc în care s-a petrecut evenimentul, care a șocat opinia publică, după ce au fost difuzate imaginile cu angajatul firmei de electricitate transformat într-o adevărată torță umană.

În momentul în care bărbatul taie cablul de înaltă tensiune, peste 6000 de volți îi intră în corp și ia foc la propriu. Colegii săi se prăbușesc din cauza șocului și imagini după care intervin și anunță ambulanța pentru a-l prelua.

Omul a ajuns la spital cu arsuri de gradul 2 pe 60% din suprafaţa corpului. Autorităţile ruse au declanşat acum o anchetă pentru a stabili de ce prin cablu încă mai trecea curent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iranul nu va negocia programul său de rachete balistice şi vrea să exporte mai mult petrol, pentru salvarea acordului nu... Hong Kong: Poliţia a tras cu tunuri cu apă şi gaze lacrimogene pentru a dispersa manifestanţii violenţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x