Căutare Live

VIDEO! Un feribot din India s-a scufundat: Peste 100 de morti

Un feribot cu peste trei sute de oameni la bord s-a scufundat in apele unui rau din nord-estul Indiei, in urma unei furtuni puternice. Numai o treime dintre pasageri au reusit sa ajunga la mal. Autoritatile au gasit peste o suta de cadavre, iar restul pasagerilor sunt in continuare disparuti.

Feribotul avea o capacitate de o suta de persoane, insa transporta de trei ori mai multe. Majoritatea pasagerilor erau femei si copii. Feribotul calatorea pe ruta Dhubri - Kachalighat, cand brusc s-a rupt in doua si apa a navalit inauntru. La bord se aflau aproape 300 de persoane.

Localnicii au sarit in ajutorul pasagerilor. In operatiunile de salvare nu s-a implicat niciun membru al administratiei. In jur de o suta de oameni au fost salvati din apele raului. Echipele de salvatori au adus la mal si 105 cadavre.

Restul pasagerilor n-au fost gasiti deocamdata. Operatiunile de salvare au fost intrerupte pe timpul noptii si vor incepe din nou in aceasta dimineata. Premierul indian a declarat ca este socat de numarul mare al victimelor si le-a promis rudelor acestora si supravietuitorilor ca guvernul pe care il conduce va face tot posibilul sa-i ajute.

Un accident similar a avut loc in India in octombrie 2010. Atunci 80 de pelerini musulmani au murit dupa ce vasul pe care se aflau s-a scufundat in Bengalul de Vest.

VIDEO! Calatorie cu sfarsit tragic in Japonia: 7 morti si 40 de raniti la Disneyland... VIDEO! Inundatii in Marea Britanie: 1000 de persoane, evacuate...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri