Antena Căutare

VIDEO! Un feribot din India s-a scufundat: Peste 100 de morti

Un feribot cu peste trei sute de oameni la bord s-a scufundat in apele unui rau din nord-estul Indiei, in urma unei furtuni puternice. Numai o treime dintre pasageri au reusit sa ajunga la mal. Autoritatile au gasit peste o suta de cadavre, iar restul pasagerilor sunt in continuare disparuti.

Feribotul avea o capacitate de o suta de persoane, insa transporta de trei ori mai multe. Majoritatea pasagerilor erau femei si copii. Feribotul calatorea pe ruta Dhubri - Kachalighat, cand brusc s-a rupt in doua si apa a navalit inauntru. La bord se aflau aproape 300 de persoane.

Localnicii au sarit in ajutorul pasagerilor. In operatiunile de salvare nu s-a implicat niciun membru al administratiei. In jur de o suta de oameni au fost salvati din apele raului. Echipele de salvatori au adus la mal si 105 cadavre.

Restul pasagerilor n-au fost gasiti deocamdata. Operatiunile de salvare au fost intrerupte pe timpul noptii si vor incepe din nou in aceasta dimineata. Premierul indian a declarat ca este socat de numarul mare al victimelor si le-a promis rudelor acestora si supravietuitorilor ca guvernul pe care il conduce va face tot posibilul sa-i ajute.

Un accident similar a avut loc in India in octombrie 2010. Atunci 80 de pelerini musulmani au murit dupa ce vasul pe care se aflau s-a scufundat in Bengalul de Vest.

VIDEO! Calatorie cu sfarsit tragic in Japonia: 7 morti si 40 de raniti la Disneyland... VIDEO! Inundatii in Marea Britanie: 1000 de persoane, evacuate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x