Antena Căutare

VIDEO! Un roman, erou la Londra: Autoritatile britanice controleaza situatia dupa 4 zile de violente

Dupa patru nopti de violente, in Marea Britanie este in sfarsit liniste. Fortele de ordine au preluat controlul asupra situatiei, iar englezii au avut parte de o noapte fara incidente. Se pare ca rascoala lodoneza a facut si un erou. Potrivit cotidianului The Guardian, femeia care s-a aruncat de la fereastra in incercarea de a scapa de flacarile care ii cuprinsesera locuinta a fost salvata de un roman pe nume Adrian.



In tot acest timp, la Londra, au fost anchetati mai multi suspecti retinuti de politie.

Pe de alta parte, presa britanica i-a numit eroi pe membrii comunitatii turce, care s-au organizat exemplar in incercarea de a-si apara prietenii aflati in zonele de conflict din cartiere londoneze.

Tot de solidaritate au dat dovada si restul britanicilor care au facut donatii pentru a-i ajuta pe cei care care au ramas fara case in urma celor patru zile de lupte si jafuri.

Aproape opt sute de oameni au fost arestati in urma revoltelor. Pagubele produse in cele patru zile de violente sunt estimate la o suta de milioane de lire sterline.

Este insa doar o estimare optimista deoarece, potrivit specialistilor, nu a fost luata in calcul fuga turistilor. Liniste sau nu, cert este ca lumea a vazut, in aceste zile, si fata urata a Londrei. Cu mai putin de un an inainte ca metropola sa gazduiasca Jocurile Olimpice din 2012.



Antena3


Foto:uk.ibtimes.com

Partizanii Jihadului, indemnati sa profite de haosul din Marea Britanie... Ghid de gherila urbana al Guvernului de la Londra dupa luptele de strada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x