Antena Căutare

VIDEO! Un roman, fata in fata cu Osama Bin Laden

Inainte de a deveni inamicul numarul 1 al americanilor, Osama Bin Laden a fost agentul lor. O reaminteste Adrian MacLiman, singurul roman care a realizat un interviu cu Osama Bin Laden. Jurnalistul, un specialist in lumea araba, traieste la Madrid si are in spate o cariera de ziarist la cele mai importante publicatii din Spania.

In urma cu 30 de ani, Adrian MacLiman a stat fata in fata cu cel care avea sa devina cel mai de temut om al planetei, Osama bin Laden. L-a cunoscut la Geneva, in anul 1983, in timpul tratativelor dintre rezistenta afgana si diplomatia sovietica.

Prietenul de azi poate sa devina, insa, dusmanul de maine. Exact cum s-a intamplat si in acest caz. Pentru singurul roman care l-a intervievat pe Osama bin Laden, sfarsitul teroristului seamana cu finalul unui alt fost aliat al Americii, Sadam Hussein.

Analistul specialist in lumea araba, Adrian MacLiman a fost primul corespondent El Pais in Statele Unite si a fost chiar trimis special in Orientul Mijlociu.

IMAGINI SOCANTE! Un copil din Bangladesh a fost mutilat pentru ca a refuzat sa cerseasca... Profetul crizei, Nouriel Roubini, despre urmarile uciderii lui bin Laden...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x