Antena Căutare

VIDEO! Vizita lui Obama in Anglia, incheiata cu succes

Dupa doua zile presarate cu incidente amuzante, ieri totul a mers ca pe roate pentru liderul de la Casa Alba. In stravechea sala a Parlamentului Britanic, Barack Obama s-a adresat celor doua camere, o onoare foarte rar acordata strainilor.

Michelle Obama nu a asistat la momentul de glorie al sotului. Ea s-a intalnit la Oxford cu elevele unei scoli. Cuplul prezidential s-a reintalnit seara, pentru o receptie in onoarea reginei Elisabeta a doua, unde prima doamna a stralucit intr-o rochie neagra marca Ralph Lauren, accesorizata cu un superb colier cu diamante si bratara asortata.

Nici suverana britanica nu s-a lasat mai prejos. Recunoscuta pentru eleganta, intr-o rochie alba, lunga, cu insertii aurii si argintii, colier si cercei cu smaralde, Elisabeta a doua s-a ridicat la inaltimea asteptarilor, ca intotdeauna.

Peste 50 de oameni de afaceri si vedete au fost invitate la eveniment. Printre acestea, premierul David Cameron si sotia lui, Sam, fotbalistul David Beckham, Tom Hanks, Colin Firth si autoarea seriei Harry Potter, JK Rowling.

Dineul a incheiat o zi plina de evenimente. La pranz, liderul de la Casa Alba si premierul britanic si-au suflecat manecile si au servit cu hamburgeri militarii care au participat la gratarul organizat in Downing Street.



Hepta Summit-ul e-G8: Internetul pune bazele unei noi Revolutii Industriale... VIDEO! China: O fetita de doi ani a supravietuit o zi in Desertul Gobi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x