Antena Căutare

VIDEO! Zi de doliu national in Rusia, dupa atentatul de pe aeroportul Domodedovo

Rusia este in doliu national astazi, in memoria celor 35 de oameni ucisi in atentatul de pe aeroportul Domodedovo.

Rusia este sub teroare! Autoritatile incearca sa-i gaseasca pe cei care au pus totul la cale. Presedintele Dimitri Medvedev a vorbit zilele acestea nu despre pedepse conform legii, ci despre lichidare.

Potrivit anchetatorilor, autorii carnagiului sunt membri ai unei grupari separatiste din Caucaz care duc mai departe ideile temutului terorist Samil Basaiev.

Opinia publica din Rusia s-a aliat Guvernului intr-un efort de a sfida amenintarea. Mii de oameni au iesit in pietele din Moscova, iar acum nu se vorbeste despre frica ci despre lichidarea teroristilor.



In tot acest timp, Moscova a devenit o fortareata. Filtre au fost organizate peste tot, iar arestarile curg pe banda rulanta. Politistii au impanzit garile si statiile de metrou. Nimic nu misca fara voia autoritatilor.

Reactia internationala a fost prompta. "Condamn ferm atacul terorist de pe aeroportul din Moscova", a declarat Hillary Clinton dupa vestea atentatului.

Nici Europa nu a ramas indiferenta. "Oferim Guvernului rus tot spijinul pentru anchetarea atacului si transmitem simpatia noastra presedintelui", a spus cancelarul german Angela Merkel.

Seful statului rus, Dimitri Medvedev, este ferm pe pozitii. "Ascunzatorile acestor banditi, sau cum vreti sa-i numiti, trebuie lichidate. Ca de obicei, trebuie sa ne ocupam fara nici un ceremonial de cei ca ei. Trebuie ucisi pe loc! ", a declarat acesta.



VIDEO! "Domnul presedinte, poporul tau moare!", versurile rap care au pornit revolutia din Tunisia... Senatul rus a aprobat tratatul START II...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x