Antena Căutare

VIDEO. Atac armat în Amsterdam. Sunt mai multe victime

Cel puțin un om a murit, iar alți doi au fost răniţi într-un schimb de focuri care a avut loc în zona centrală a oraşului Amsterdam.

Cel puțin un om a murit, iar alți doi au fost răniţi într-un schimb de focuri care a avut loc în zona centrală a oraşului Amsterdam.

Poliţia olandeză a confirmat că există "multiple victime". Cel puţin două persoane au fost transportate la spital, cu răni grave. Aceștia au mai precizat că nu este vorba de un atentat, ci ar fi fost o răfuială între infractori.

„Au fost trase mai multe focuri de armă, sunt mai multe victime. O persoană a murit, iar alte două au fost transportate la spital", a transmis poliţia din Amsterdam, prin intermediul contului de Twitter.

Potrivit martorilor, autorii atacului purtau cagule în timp ce au împușcat un adolescent într-un loc de joacă, potrivit Daily Mail.

Incendiu puternic la un spital de cardiologie! 41 de persoane au murit și alte zeci sunt rănite... ISIS a lovit din nou! Zeci de morți într-un atentat la Kabul, capitala Afganistanului. Teroarea continuă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x