Antena Căutare

Viktor Orban ataca USL: "Sustinem patriotii romani care vor sa colaboreze cu noi”

Premierul Ungariei, Viktor Orban, continua imixtiunile in viata politica interna din Romania. Dupa ce a indemnat minoritatea maghiara din Romania sa nu se prezinte la referendum si a sustinut astfel ramanerea in functie a lui Traian Basescu, Orban revine cu o noua declaratie menita sa dovedeasca sprijinul sau pentru formatiunea politica apropiata sefului statului.

"Guvernul ungar este indreptatit sa isi faca griji din cauza evenimentelor din Romania. Ne temem de o eventuala turnura nationalista a lucrurilor. De foarte multi ani nu au mai rasunat astfel de reactii in politica interna romana, cum au fost cele din ultima vreme. Cabinetul ungar ii sustine pe acei patrioti romani, care pe langa indatoririle lor patriotice pretuiesc colaborarea cu Ungaria si cu minoritatea maghiara. Sper ca rezultatele alegerilor vor arata spre aceasta directie”, a declarat Orban, conform Napi Gazdasag, in cadrul unei seminar, care a avut loc marti dimineata la Budapesta.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

MAE rus nu vrea statia de metrou "Bucuresti" la Sankt Petersburg. "Romania nu e un stat prietenos"... "M-am saturat de romani". Cum a umilit un ofiter neozeelandez un cuplu de romani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x