Antena Căutare

Vine sfarsitul lumii pe 30 iunie? Ce spune secta care vrea sa ne tatuam 666 pe corp!

Secta “Growing in Grace International” anunta ca lumea asa cum o stim va pieri pe 30 iunie 2012. Totusi exista o sansa pentru oameni: cei care isi tatueaza pe corp numarul 666, semnul fiarei, vor supravietui.

Conducatorul gruparii "Growing in Grace International", Jose de Luis de Jesus, considera ca nu invataturile lui Iisus ar trebui urmate de credinciosi, ci cele ale Apostolului Paul, cu care liderul afirma ca este in legatura directa.

Liderul sectei, care se autointituleaza Antihristul, afirma ca dupa 30 iunie lumea se va schimba radical: guvernele vor cadea, valorile vor fi schimbate si cei care vor scapa vor propune o noua ordine mondiala.

Gruparea a investit multi bani in bannere cu De Jesus zambind alaturi de numarul 666, care le cere oamenilor sa adere la gruparea lui, ca sa nu piara pe 30 iunie.

Antihristul le promite adeptilor sai ca la sfarsitul lunii vor capata super-puteri: vor putea alerga fara sa oboseasca, vor trece prin foc fara sa se arda si corpurile lor vor ramane intacte dupa moarte. Pentru a dovedi ca il urmeaza pe De Jesus, adeptii sai trebuie sa aiba tatuat pe corp semnul 666, "numarul intelepciunii", cum il numesc ei.

Gruparea "Growing in Grace International", cu sediul central in Miami, are filiale in 35 de tari, 287 de statii radio si o retea de televiziune in limba spaniola care emite non-stop.

Vesti bune! Expertii maya spun ca sfarsitul lumii va veni abia in anul 4000. Clici aici pentru mai multe detalii!

Foto: www.dailymail.co.uk

Ministru grec lovit de criza: Sper sa nu ajung la cal, am trecut deja de la Audi la Golf... Aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen, prioritara pentru presedintia cipriota a UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x