Antena Căutare

Vinerea Neagra: Un american a murit calcat in picioare de ceilalti cumparatori din cauza reducerilor

Un cumparator a murit, dupa ce a fost calcat in picioare de clientii unui magazin din Virginia de Vest, care se ingramadeau sa prinda promotiile de Vinerea Neagra, scrie Huffington Post.

Walter Vance, un farmacist de 61 de ani, care suferise si un atac de inima, a murit la spital, scrie MSNBC.

Martorii spun ca unii clienti nici nu l-au bagat in seama pe acesta si chiar au calcat pe trupul barbatului in incercarea lor disperata de a prinde cumparaturi la promotie, scrie New York Daily News.

Prietenii si colegii de munca s-au revoltat cand au auzit cum a murit Walter, si si-au exprimat furia fata de modul in care a fost tratat de ceilalti cumparatori.

"Unde este partea buna, samariteana a oamenilor", a spus un coleg de munca al barbatului, pe canalul WSAZ-TV.

"Cum sa nu vezi ca cineva este in suferinta? Nu pot sa inteleg de ce nu l-au ajutat oamenii, l-au lasat sa moara pentru ca erau lacomi sa prinda cateva reduceri?!", s-a intrebat acesta disperat.

Sotia barbatului si alte 6 infirmiere care faceau cumparaturi in magazin au sarit in ajutorul acestuia si au incercat tehnici de resuscitate si prim ajutor pana cand au ajuns medicii, scrie Sunday Gazette Mail. Dar a fost prea tarziu.

Acesta nu a fost singurul accident care a patat imaginea celei mai mari zi de cumparaturi a americanilor.

O femeie a folosit sprayul paralizant pentru a profita prima de reducerile la un joc video, in timp ce un muncitor obosit dupa programul de Vinerea Neagra a intrat cu masina intr-un canal.

Foto: nydailynews.com

Iran: Ambasada britanica, luata cu asalt de studenti. A fost doborat steagul!... Pilot australian, investigat dupa o aventura amoroasa la inaltime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x