Antena Căutare

Violenta extrema, pe o autostrada din Australia. Un sofer, la un pas de moarte

O sosea din Australia a fost scena unui incident greu de crezut, daca n-ar fi fost filmat de o camera de bord. Un sofer care parea cuprins de nebunie s-a dezlantuit asupra masinii unui alt participant la trafic. A tamponat-o de mai multe ori si pana la urma i-a spart parbrizul cu pumnii. Dupa difuzarea imaginilor la televiziune, agresorul s-a predat la politie si spune ca, de fapt, el a fost victima.

Fost politist, Ken Olsen a anchetat mai multe cazuri de asa-numita "furie pe sosea", dar nu si-a inchipuit ca ar putea fi el insusi tinta acesteia. Totul a pornit de la o banala disputa pentru prioritate, intre Olsen si conducatorul unui vehicul de teren care a inceput sa-l ameninte cu tipete si gesturi.

Olsen a inteles ca situatia era grava cand masina neagra i-a taiat calea, iar impactul nu a putut fi evitat. Scos din minti, soferul agresiv a coborat si a lovit cu pumnii masina lui Olsen, care a preferat sa demareze ingrozit. Dar cosmarul abia incepea: vehiculul negru l-a urmarit si l-a tamponat de mai multe ori. Tot mai speriat, Olsen a sunat la politie.

Politistii l-au sfatuit sa-si pastreze calmul si sa conduca in continuare. Dar agresorul a reusit, din nou, sa-l opreasca si a urmat o scena dramatica. Iar acela a fost momentul in care Ken a crezut ca va muri.

Orbit de propria furie, atacatorul a cazut iar Olsen a putut, in sfarsit, sa fuga.

Olsen a ajuns, pana la urma, la politie unde a constatat ca, pe langa parbrizul spart, masina pastra si alte urme ale atacului. Dupa ce s-a vazut la televiziune, soferul agresiv s-a predat la politie, dar i-a evitat pe reporteri. Le-a spus doar ca se considera, de fapt, o victima si ca inregistrarea video este "falsificata". Atacul se inscrie intr-o serie tot mai mare de incidente, mai mult sau mai putin brutale, de pe soselele Australiei si altor tari, impotriva carora politia pare neputincioasa.

Barack Obama ia masuri concrete de control al armelor... Vanzarile ghiozdanelor antiglont au crescut de 10 ori dupa atacul armat din SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x