Antena Căutare

Vizita de Halloween?! O scoala din Marea Britanie a fost inchisa din cauza unei invazii de paianjeni

O scoala din vestul Angliei a fost inchisa, temporar, din cauza unei invazii de paianjeni! Nu pentru ca elevii ar fi fost prea speriati sau scarbiti, ci din cauza unui pericol serios.

Paianjenii depistati in scoala sunt asa-numite "vaduve false", din cea mai veninoasa specie intalnita in Marea Britanie.

Portile scolii private Dean au ramas inchise pentru ca expertii sa inceapa lupta cu amenintatoarele "vaduve false". Specia este numita astfel pentru ca seamana, la infatisare, cu "vaduvele negre", paianjeni al caror venin poate chiar sa ucida. Muscatura "vaduvelor false", muscatura nu provoaca decat febra, inflamatii si dureri puternice. Din fericire, niciun elev sau profesor nu a fost muscat dar localnicii cred ca inchiderea scolii a fost, totusi, o decizie corecta.

"Vaduvele false" au fost observate in Anglia de mai bine de un secol dar, potrivit specialistilor, s-au inmultit mai ales in ultimii 25 de ani. Iar in ultimul timp ziarele relateaza tot mai des despre aparitii sau chiar atacuri ale periculosilor paianjeni. Dezinsectia nu a durat prea mult iar astazi cursurile se reiau, desi, probabil, elevii ar fi preferat sa se mai astepte cateva zile, pentru siguranta.

Urmariti editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Angela Merkel ii cere explicatii lui Obama: Cancelarul german crede ca telefonul sau mobil este interceptat de serviciil... Gigantul Starbucks si-a descoperit un frate mai mic in Bangkok... pe care il da in judecata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x