Antena Căutare

Vlad Filat, "confuz" in legatura cu afirmatia lui Putin privind instabilitatea din Republica Moldova

Premierul moldovean, Vlad Filat, a declarat luni ca este confuz in legatura cu afirmatia premierului rus, Vladimir Putin, potrivit caruia situatia din Republica Moldova este in continuare "instabila"

Premierul moldovean a declarat ca nu intelege ce vrea sa spuna Putin prin aceste declaratii, difuzate de postul de televiziune Russia Today. El a subliniat ca Putin l-a tratat ca pe un partener egal in timpul discutiilor pe care le-au purtat in cadrul unei reuniuni a Comunitatii Statelor Independente (CSI), care a avut loc vineri, la Sankt Petersburg.

Filat a spus ca in urma acestei intalniri cu Putin, premierul rus a declarat pentru postul Russia Today ca situatia din Republica este in continuare "instabila". Acesta a comparat situatia politica din Republica Moldova cu cea din Kirghistan, unde presedintele a fost indepartat de protestatari antiguvernamentali, in aprilie.

Premierul rus a adaugat, insa, ca situatia din Republica Moldova nu este "la fel de rea ca in Kirghistan".

O coalitie prooccidentala a preluat, anul trecut, puterea in Republica Moldova, dar Parlamentul nu a reusit sa aleaga un sef de stat, dupa un an de la preluarea puterii. Pana la sfarsitul acestui an urmeaza ca in aceasta tara sa fie organizate alegeri parlamentare anticipate.

Sursa: hotnews.ro

Tragedia de la Smolensk: Anchetatorii confirma prezenta comandantului Fortelor aeriene in cabina pilotului... 16 oameni au murit in Turcia intr-un accident de autocar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x