Antena Căutare

Vladimir Putin a primit al optulea dan la judo de la Marius Vizer

Presedintele rus Vladimir Putin a primit al optulea dan in judo de la presedintele Federatiei Internationle de Judo (FIJ), Marius Vizer. Acest grad i-a fost oferit cu ocazia implinirii a 60 de ani de la infiintarea federatiei si in apropierea aniversarii sale, tot de 60 de ani.

Vladimir Putin a primit al optulea dan la judo de la Marius Vizer
| ijf.org

„Este o mare onoare pentru Federatia Internationala , dar si pentru intreaga comunitate de judo, sa aiba printre reprezentantii sai o personalitate de rang inalt prin reputatia si statutul sau”, a declarat Marius Vizer, presedintele FIJ. „Presedintele Putin exprima, la nivel inalt, valorile judo-ului in lume”, a adaugat el.

Politicianul rus a primit al optulea dan in judo, 10 reprezentand maximumul care i se poate acorda unui sportiv. Vladimir Putin are titlul de maestru in judo si este pasionat si de alte sporturi precum karate, inot si hochei.

Marea Britanie: A murit de cancer dupa ce medicii i-au gresit diagnosticul de 30 de ori!... Financial Times: UE inaspreste conditiile de aderare ca urmare a nerespectarii statului de drept in Romania si Ungaria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x