Antena Căutare

Vladimir Putin: Rusia trebuie sa “tina uscat praful de pusca”

Vorbind in fata militarilor participanti la exercitiile Caucaz-2012, presedintele Vladimir Putin a declarat ca, tinand cont de practica utilizarii fortei in actualele relatii internationale, Rusia „trebuie sa pastreze uscat praful de pusca”.

„Sunteti foarte bine pregatiti, suntem oameni cu carte, intelegeti ce se intampla in lume , vedeti cum, din pacate, forta se foloseste tot mai mult in afacerile internationale. Ceeea ce inseamna ca trebuie sa pastram uscat praful nostru de pusca, trebuie sa ridicam capacitatea de aparare a Rusiei”, a spus Putin, citat de agentia RIA Novosti.

El a confirmat politica autoritatilor statului de consolidare a puterii de aparare a statului, de dotare a trupelor armate cu tehnica moderna, de rezolvare a problemelor sociale ale militarilor.

„Importanta muncii voastre, a devotamentului de a servi Patria nu va face decat sa creasca”, a adaugat liderul de la Kremlin.

A fost marita recompensa pentru asasinarea scriitorului Salman Rushdie. Vezi ce suma se ofera!... Seful spionajului belgian: "Bruxelles-ul este capitala spionilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x