Antena Căutare

Volodimir Zelenski se transformă în erou de benzi desenate. Cum arată noul personaj și când va fi lansată cartea

Povestea de viața a lui Volodimir Zelenski și transformarea lui a impresionat o lume întreagă. Președintele Ucrainei este un adevărat simbol al curajului, iar atitudinea cu care tratează răzoiul pornit de Rusia pe teritoriul țării pe care o conduce, i-a adus o mulțime de susținători.

colaj foto Volodimir Zelenski razboi ucraina Galerie
Povestea de viața a lui Volodimir Zelenski și transformarea lui a impresionat o lume întreagă. Președintele Ucrainei este un adevărat simbol al curajului, iar atitudinea cu care tratează răzoiul pornit de Rusia pe teritoriul țării pe care o conduce, i-a adus o mulțime de susținători. | Hepta

Viața a președintelui Volodimir Zelenski și evoluția lui de la actor de comendie, fără pic de experiență în politică, la conducătorul Ucrainei, în timp de război, i-a impresionat pe cei de la TidalWave Comic. Astfel, povestea lui de viață a fost transformată într-o biografie de benzi desenate numită „Puterea politică: Volodimir Zelenski”, transmite Reuters.

Volodimir Zelenski se transformă în erou de benzi desenate. Cum arată noul personaj și când va fi lansată

Cartea de benzi desenate de 22 de pagini, care urmează să fie lansată vineri, 20 mai, spune povestea modului în care Zelenski, care a interpretat cândva rolul unui președinte fictiv într-un show de televiziune, a ajuns la putere în 2019.

El nu avea niciun fel de experiență politică atunci când a preluat funcția și a devenit al șaselea președinte al Ucrainei. Între timp, după izbucnirea războiului, acesta a devenit un adevărat erou în ochii întregii lumi, promițând să pună capăt conflictului pornit de Rusia pe teritoriul țării pe care o conduce. De asemnea, implicarea sa și felul în care a tratat toată situația i-a impresionat pe toți.

„Cine este el? Ce îl face să se simtă bine? De ce este el liderul potrivit pentru Ucraina în acest moment? Acestea sunt lucrurile de care am fost curios când am început cercetarea”, a declarat scriitorul Michael Frizell.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Volodimir Zelenski, declarații despre întâlnirea pe care a avut cu premierul Nicolae Ciucă: „Împărtăşim o viziune comună”

Artistul, Pablo Martinena care lucrează la prima biografie de benzi desenate a președintelui Volodymyr Zelenskiy a desenat, de asemenea, biografiile lui David Beckham, Nelson Mandela și a lui Donald Trump.

„Această carte înseamnă foarte mult pentru mine, din cauza moștenirii mele ucrainene”, a declarat, într-un comunicat, editorul american Darren G. Davis, șeful TidalWave Productions. „Ambele perechi de bunici ai mei au emigrat din Ucraina. Am vrut să folosesc acest mediu nu doar pentru a spune o poveste, ci și pentru a dona cumva pentru această cauză, în același timp”, a mai adăugat acesta.

Volodimir Zelenski, declarații despre întâlnirea pe care a avut cu premierul Nicolae Ciucă: „Împărtăşim o viziune comună”

În plus, o parte din încasările obținute din vânzările cărții vor fi donate Crucii Roșii Internaționale.

Citește și: De ce Volodimir Zelenski poartă doar haine verzi de la începutul războiului. Ce semnificație are culoarea

Volodimir Zelenski și soția sa, Olena Zelenska, prima apariție publică de la începutul războiului din Ucraina

Volodimir Zelenski și soția sa, Olena Zelenska, au participat, marți, la funeraliile primului preşedinte al Ucrainei independente post-sovietice, Leonid Kravciuk. Astfel, cei doi au marcat prima apariție publică împreună, de la începutul războiului.

Actualul şef al statului ucrainean, Volodimir Zelenski, a participat la funeralii alături de soţia sa. Zelenski a depus un buchet de flori albe, roz şi violet lângă sicriul acoperit cu drapelul galben-albastru al Ucrainei. Cuplul prezidenţial a păstrat un moment de reculegere lângă catafalcul păzit de o gardă militară de onoare, în ţinută de gală, mai scrie sursa citată, transmite Digi24.

Citește și: Ce se întâmplă cu relația dintre Olena Zelenska și Volodimir Zelenski. Primul interviu al Primei Doamne de la începutul războiului

Leonid Kravciuk a fost primul președinte al Ucrainei. El a deținut această funcție din 5 septembrie 1991 până la demisia sa din 19 iulie 1994. Leonid Kravciuk a murit pe 10 mai, la vârsta de 88 de ani și a fost înmormântat marți, pe 17 mai 2022. Ceremonia funerară la care a participat și actualul cuplu prezidențial al Ucrainei a fost deschisă publicului și a avut loc la Ucrainski Dim (Casa Ucrainei).

Volodimir Zelenski și soția sa, Olena Zelenska, prima apariție publică de la începutul războiului din Ucraina... Pierdere uriașă pentru Vladimir Putin. Cel mai bun lunetist al său a fost ucis. Rusia recunoaște pierderea a doi ofițeri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x