Antena Căutare

Vreme extremă și în alte țări din Europa! Rafalele au atins viteze record! Oameni răniți! VIDEO

Vremea rea pune stăpânire şi pe alte țări din Europa. În Italia, patru oameni au fost răniţi, după ce în mai multe regiuni, inclusiv pe versanţii din Alpi, rafalele de vânt au atins viteze record.

Vremea rea a stricat planurile turiştilor aflaţi în staţiunile montane din Italia. Vântul a atins, la rafală,160 de kilometri pe oră, iar pe pârtii nu se putea sta în picioare.

Şi la altitudini mai mici vijeliile au făcut ravagii. Sute de copaci şi stâlpi electrici au fost puşi la pământ în marile oraşe.

Pompierii au avut o zi plină. Au fost chemaţi să intervină în 500 de locuri din ţară. 40 de misiuni au fost numai în Roma. Patru oameni au fost răniţi, loviţi de ramurile luate de vânt sau de copacii căzuţi peste maşinile în care se aflau.

În Germania, ploile din ultimele zile au umflat apele râurilor. Mai multe oraşe din sud-estul ţării au fost inundate.

Autorităţiile avertizează că pericolul nu a trecut şi iau măsuri pentru întărirea zidurilor de protecţie de pe afluenţii Rinului. După două zile de ploi torenţiale, în Luxemburg, nivelul apei a depăşit în unele locuri un metru. Sute de maşini au fost luate de ape iar pompierii au primit 270 de apeluri într-o singură noapte.

Şi în Franţa, vremea extremă creează probleme. Meteorologii au emis pentru astăzi un Cod portocaliu de inundaţii pentru mai multe regiuni din nordul ţării.

Aproape 40 de morţi şi 61 de răniţi în două avalanşe în estul Turciei... Momentul în care un avion cu 177 de pasageri s-a rupt în bucăți pe pista aeroportului, la aterizare. Peste o sută de oam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x