Antena Căutare

Vremea de la Polul Nord devine din ce în ce mai îngrijorătoare

Temperaturile de la Polul Nord cresc în loc să scadă în această perioadă, iar comunitatea științifică este alarmată, arată stiridinlume.ro.

Temperaturile de la Polul Nord cresc în loc să scadă în această perioadă, iar comunitatea științifică este alarmată, arată stiridinlume.ro.

Noaptea Polară s-a instalat în zona Oceanului Arctic, iar asta ar trebui să facă temperaturile să scadă. Cu toate acestea, chiar opusul acestui fenomen se întâmplă, în timp ce ghețurile au ajuns la valori minime.

Noaptea polară este perioada din an, ce se întinde pe mai multe luni, în care Soarele nu își face apariția în majoritatea zonelor de la Polul Nord, ceea ce conduce la o scădere vertiginoasă a temperaturilor. Contrar a ceea ce ar fi normal, temperaturile de aici sunt, în prezent, extrem de ridicate, în timp ce o porțiune uriașă din Siberia este acoperită de o masă de aer polar.

La un pas de dezastru. Centrala nucleară de la Fukushima, din nou în pericol... Ştirea care face înconjurul lumii. Vladimir Putin are origini româneşti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x