Antena Căutare

Vremea face ravagii in Spania si Italia: doi morti, 400 de sinistrati

Furtuni, inundatii, dar si vreme neobisnuit de calda. Cu asta se confrunta mai multe state europene. Doi oameni au murit in Spania din cauza intemperiilor, iar italienii au mari batai de cap din cauza inundatiilor. In tot acest timp, rusii au parte de cea mai ridicata temperatura inregistrata vreodata in luna noiembrie

Valurile au lovit o sosea din nord-vestul Spaniei si au daramat aproape instantaneu balustrada de protectie.

Probleme sunt pe toata coasta spaniola. Furtunile din ultimele zile au distrus numeroase diguri si ziduri de protectie.

Inundatiile au lovit si sudul Italiei. 400 de oameni sunt sinistrati din cauza ploilor, iar 500.000 de persoane au ramas fara apa potabila, dupa spargerea unei conducte care aproviziona o parte a orasului Salerno si alte 14 localitati din imprejurimi. Pagubele ar putea ajunge la 6 milioane de euro.

Turistii din Venetia sunt, insa, incantati. Pentru ei, apa care a atins cote impresionante a facut orasul si mai fascinant.

Intre timp, rusii se bucura de o vreme aproape primavaratica. La Moscova s-au inregistrat miercuri 13 grade Celsius. A fost cea mai ridicata temperatura masurata vreodata in luna noiembrie.

Foto: gospain.about.com

Vaticanul va emite timbre in limba romana, cu ocazia Craciunului... Un nou video in cazul Maricicai Hahaianu. Femeia ar fi putut fi salvata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x