Antena Căutare

Vremuri grele pentru britanici dar şi pentru românii care locuiesc în Regat. Totul are legătură cu Brexitul

Ultimele luni ale anului vor fi negre pentru britanici, dar şi pentru şi românii din Regat, dacă Brexitul se produce fără Acord. Guvernul britanic a publicat un raport care enumeră consecinţele unui divorţ dur de Uniunea Europeană. Libertatea de circulaţie va fi prima abolită pentru persoane şi mărfuri.

Ultimele luni ale anului vor fi negre pentru britanici, dar şi pentru şi românii din Regat, dacă Brexitul se produce fără Acord.

Guvernul britanic a publicat un raport care enumeră consecinţele unui divorţ dur de Uniunea Europeană. Libertatea de circulaţie va fi prima abolită pentru persoane şi mărfuri.

În plus, în porturi, camioanele cu mărfuri ar putea rămâne blocate până la trei luni. Benzina va fi raţionalizată, va fi penurie de medicamente şi de alimente.

Boris Johnson a promis ieşirea din Uniunea Europeană cu orice preţ în noaptea de 31 octombrie. Şi, semn că nu există cale de întoarcere, ministrul pentru Brexit a semnat ieri anularea tratatului de aderare din aceeaşi dată.

Premierul britanic cere totuşi renegocierea Acordului de retragere, dar Bruxelles-ul, Germania şi Franţa resping ferm această posibilitate.

Abandonat la naștere pentru că era prea urât! "Pedeapsă de la Dumnezeu? Am născut un monstru!" Cine este copil... Un copil cu nevoi speciale a fost abuzat de un profesor la școală! „Mi-a spus că fiul meu doarme într-o clasă, apoi am v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x