Vulcanii Islandei ameninta din nou. Expertii avertizeaza asupra unui dezastru

Activitatea seismica din Islanda s-a intensificat, mai multe seisme de magnitudine relativa fiind inregistrate de oamenii de stiinta.


Miscarile telurice au fost inregistrate in imediata vecinatate a vulcanului, iar in prezent ele se produs la fiecare zece minute, semn de mare ingrijorare pentru cercetatori.

Potrivit expertilor, in cazul in care Katla va erupe, consecintele vor fi dezastruoase, deoarece el poseda o rezerva de magna de zece ori mai mare decat cea a Eyjafjallajokull, care a provocat companiilor aeriene pierderi de 2 miliarde de dolari.

Se spune ca Eyjafjallajokull este legat de Katla. In timpul ultimei eruptii a vulcanului Katla, in 1918, el a aruncat cenusa timp de o luna.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri