Antena Căutare

Vulcanul de Foc din Guatemala a inceput sa erupa! Peste 33.000 de persoane au fost evacuate

Peste 33.000 de persoane au fost evacuate de la poalele unui vulcan din Guatemala, dupa cea mai puternica eruptie din ultimii 10 ani. Norul urias de fum si cenusa poate fi vazut din capitala tarii, la o distanta de 75 de kilometri. Autoritatile au decretat codul portocaliu de alerta.

Norul de cenusa a acoperit mai multe sate din apropierea Vulcanului de Foc, care are o inaltime 3763 de metri altitudine. Aceasta a fost cea mai puternica explozie inregistrata in ultimii ani, de aceea autoritatile au decis sa emita cod portocaliu de alerta.

Potrivit autoritatilor, mai multi oameni au refuzat sa-si paraseasca locuintele. Din aceasta cauza, cateva echipaje de pompieri au ramas la fata locului.

Mai mult, ploi abundente au fost semnalate in zona, ceea ce va duce la formarea unor curgeri de noroi si cenusa. Astfel, autoritatile vor supraveghea autostrazile si raurile.

CIA: Romania, o masina de spalat banii obtinuti din traficul de droguri... Autorul filmului anti-islamic, Nakoula Basseley, este pazit de politisti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x