Antena Căutare

Xi Jinping a vizitat un spital din Beijing în care sunt trataţi pacienţi infectaţi cu coronavirus şi a discutat cu locuitori din zona centrală a oraşului purtând mască de protecţie -VIDEO

Preşedintele Chinei Xi Jinping a purtat o mască de protecţie, în timp ce a vizitat un spital din Beijing în care sunt trataţi pacienţi infectaţi cu coronavirus şi a discutat cu câţiva locuitori din centrul oraşului.

Preşedintele Chinei, care a numit coronavirusul ”un demon”, a făcut luni o vizită la un spital din Beijing la care sunt trataţi pacienţi infectaţi.

El a calificat situaţia din epicentrul îmbolnăvirilor, Wuhan, ca fiind încă foarte gravă şi a cerut măsuri mai ferme pentru a preveni răspândirea virusului.

Xi a evitat apariţiile în public după izbucnirea cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus, care au afectat peste 40.000 de persoane. El l-a desemnat pe premierul Li Keqiang să conducă un grup de lucru care să gestioneze situaţia.

Luni, Xi a purtat o mască şi mănuşi chirurgicale şi s-a întâlnit cu medicii Spitalului Ditan din Beijing, unde s-a interesat de tratamentul pacienţilor şi a avut o discuţie video cu medicii din Wuhan.

De asemenea, a vizitat comunitatea din centrul Beijingului, penturu a verifica demersurile de control şi prevenire a epidemiei, conform televiziunii de stat chineze.

Imaginile îl arată pe Xi Jinpig în timp ce îi este măsurată temperatura cu un termometru cu infraroşu, apoi vorbind cu oamenii şi făcându-le cu mâna celor care au ieşit la ferestrele apartamentelor.

Izbucnirea cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus a determinat acţiuni fără precedent ale Guvernului chinez inclusiv închiderea şi plasarea în carantină a oraşelor din provincia Hubei, precum şi întreruperea transportului la nivel naţional şi închiderea obiectivelor turistice, iar sute de milioane de oameni au fost obligaţi să rămână în locuinţe.

Sursa : news.ro

Un copil a fost smuls de lângă părinții lui de furtuna Ciara și a ajuns pe șosea! Momentul terifiant a fost filmat! VIDE... Trump declară că epidemia de coronavirus va fi oprită până în aprilie.Cine i-a dat aceste asigurări președintelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x