Antena Căutare

Zapada in Insula Mallorca

Surpriza de proportii in ultimele zile pentru locuitorii si turistii din Mallorca. Un strat de 20 de centimetri de zapada a acoperit intreaga insula in cateva ore, joi, dar si vineri. Meteorologii spun ca au fost ultimii fulgi de zapada din acest sezon in Spania.

Ninsorile abundente din Mallorca au provocat inchiderea mai multor drumuri. Cu toate acestea, locuitorii insulei, dar si turistii, au fost incantati de spectacolul rar pe care il oferă iarna in aceasta parte a Spaniei.

Stratul de zapada a ajuns in unele zone la 20 de centimetri, iar temperatura minima abia a ajuns la 5 grade sub zero. Oamenii spun ca nu au mai avut parte de foarte mult timp de zapada si s-au declarat surprinsi de o iarna asa tarzie.

Cei mai socati au fost turistii britanici, care sperau sa scape in Mallorca de frigurile din Marea Britanie din aceasta perioada, in mod normal in Maloroca trebuind sa fie acum 18-20 grade Celsius.

Iarna nu a fost deloc blanda cu Spania. In Barcelona s-au inregistrat cele mai mari caderi de zapada din ultimii 25 de ani, iar unii oamenii surprinsi de viscol in ultimele zile au ajuns in adaposturile de urgenta puse la dispozitie de autoritati. Peste 220.000 de persoane au ramas fara curent electric in Catalunia din cauza ninsorilor abundente.

SUA: Palestinienii merita un stat "viabil"... Polonia intentioneaza sa liberalizeze legislatia privind posesia de droguri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x