Antena Căutare

Zeci de balene au esuat pe cateva plaje din Scotia si Florida

Imagini de cosmar pe cateva plaje din Scotia si Florida. In ultimele zile zeci de balene au esuat in aceste zone. Organizatiile ecologiste s-au grabit sa le ajute, dar in ciuda eforturilor depuse, multe dintre mamifere au murit.

Zeci de balene care zaceau pe plaja au fost descoperite de locuitorii unui orasel din Florida. Chiar daca cei mai multi dintre ei nu mai vazusera niciodata de aproape o balena, localnicii le-au dat primul ajutor. Au venit apoi veterinarii si specialisti marini, dar, cu toate acestea, majoritatea mamiferelor nu au putut fi salvate. Doar cinci, cele mai mici, au supravietuit, dupa ce au fost duse la un centru de cercetari maritime.

Acelasi fenomen dramatic s-a petrecut si pe coasta de est a Scotiei. Nu mai putin de 26 de balene au esuat intre stanci, iar la sosirea veterinarilor, ajutati de militari si pompieri, jumatate dintre ele erau deja moarte. Doar zece balene au fost salvate. Cei care le-au ajutat raman inca in alerta, mai ales ca un alt grup de balene a fost zarit venind catre mal.

Foto: guardian.co.uk

Spania: Medicii nu mai ofera tratament gratuit imigrantilor fara permis de rezidenta... Armenia e pregatita de razboi cu Azerbaidjanul. "Ne vom bate si vom castiga"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x