Antena Căutare

Cel mai mare manifestatie ecologica din istoria SUA: 35.000 de oameni lupta pentru prevenirea incalzirii globale

Zeci de mii de manifestanti au cerut Administratiei americane sa ia masuri pentru prevenirea incalzirii globale. Mitingul, desfasurat la Washington, pe o vreme rece, este considerat cea mai mare manifestatie ecologista din istoria Statelor Unite.

Zeci de mii de protestatari au iesit in strada duminica, pentru a protesta impotriva controversatului proiect al presedintelui Obama de a construi conducta de petrol Keystone XL. Mai mult decat atat, acestia i-au reamintit lui Barack Obama de angajamentul sau initial de a lua masuri pentru prevenirea incalzirii globale.

Organizatorii de la "Forward on Climate" au estimat ca numarul participantilor la protest este de 35.000 de oameni din 30 de state, care au stat in frig, pentru a lua parte la cea mai mare manifestatie ecologista din istoria Statelor Unite. Politia nu a confirmat numarul de protestatari.

Manifestantii au Participantii la miting au protestat si in apropierea Casei Albe, strigand "Conducta Keystone? Inchideti-o!". Printre vedetele care au participat la manifestatie se numara si actritele Rosario Dawnson si Evangeline Lilly.

Evenimentul a avut loc la cateva zile dupa ce un grup bipartizan de senatori americani au facut cel mai nou apel catre Barack Obama pentru aprobarea conductei in valoare de 5,3 miliarde de dolari. Acest proiect este vazut de multi ca o ocazie excelenta de a stimula piata muncii cu noi locuri de munca si un pas inainte catre alimentare independenta cu energie.

Mii de oameni s-au batut cu 45 de tone de rosii, in Chile... Barack Obama a interzis accesul presei la o partida de golf cu Tiger Woods...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x