Live acumObservator 16
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Imagini dure! Zeci de mineri au fost îngropaţi într-o groapă comună după ce un versant s-a prăbușit peste ei

Accident soldat cu zeci de morți! Mai mulți mineri care lucrau ilegal pentru a-și câștiga existența au fost îngropați de vii după ce un versant s-a prăbușit peste ei. 113 morți au fost puși într-o groapă comună.

Imagini terifiante! Zeci de mineri au fost îngropaţi într-o groapă comune după ce un versant s-a prăbușit peste ei

Accidentul s-a produs pe când minerii săpau pentru a extrage jadul din versanţii excavaţi ai unei mine din Hpakant, o localitate izolată din statul Kachin, a informat Departamentul Pompierilor pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Departamentului, accidentul s-a produs la ora locală 8:00 şi a cuprins cele cinci parcele abandonate unde căutătorii ocazionali lucrează în condiţii precare.

Într-un bilanţ actualizat, pompierii au ridicat numărul deceselor la 113 victime, deşi nu au fost recuperate decât 26 de trupuri neînsufleţite.

Accident terifiant! Un băiețel care a căzut cu bicicleta a ajuns cu abdomenul străpuns de ghidon

Martorul, care se afla într-o zonă înaltă, a înregistrat momentul în care pământul a luat-o la vale, asemenea unei avalanșe, și s-a scurs în lacul de la baza minei, provocând un val masiv, care s-a propagat, inundând întreaga vale. Zeci de oameni se văd încercând cu disperare să se îndepărteze din calea pământului care curge de pe versant, potrivit digi24.

Recomandari