Antena Căutare

Zeci de oameni au fost captivi vreme de un deceniu intr-un subsol din Moscova

Zeci de oameni care au plecat in Rusia cu gandul la o viata mai buna au devenit sclavi. Au fost tinuti captivi vreme de un deceniu intr-un subsol din Moscova. Cu totii au fost obligati sa munceasca pana la epuizare si au indurat batai crunte. Acum, cosmarul lor a luat sfarsit, caci au fost salvati de un grup de activisti.

Zeci de persoane care au impartit timp de zece ani un subsol murdar din Moscova au fost salvate de reprezentantii unui ONG. Le-au povestit salvatorilor prin tot ce au trecut.

“Ma bateau in mod constant. Ma palmuiau, ma bateau cu bastoanele. La un moment dat, m-au batut timp de trei zile. Aveam o umflatura aici, aveam vanatai peste tot, fata mea era plina de vanatai si nu am putut munci pentru trei luni”, a declarat tanara. "Stapanii" o obligau sa munceasca si nu ii dadeau niciun ban. Prin ce a trecut ea, mai trec sute de mii de imigranti in Rusia.

In urma cu sase ani, un studiu asupra traficului uman, realizat la solicitarea Organizatiei Natiunilor Unite, a aratat ca sunt in jur de jumatate de milion pana la un milion de oameni in Rusia, care, practice, traiesc ca niste sclavi. Nu este vorba ca au salarii mici si concedii scurte, ci oamenii sunt tinuti ostatici si obligati sa munceasca fara a fi platiti.

Potrivit unei estimari, doar in Moscova, se afla, la acest moment, intre 50.000 si 100.000 de oameni.

Socant! O fetita a baut zece ani clor, fortata de femeia care o ingrijea!... Uraganul Sandy si-a luat tributul: cel putin 40 de morti anunta Politia din New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x