Căutare Live

Zeci de răniţi în Cehia, într-o coliziune la Cesky Brod între un tren de persoane şi un tren poştal staţionat

Zeci de persoane au fost rănite - inclusiv patru grav - într-o coliziune, marţi seara, între un tren de pasageri şi unul poştal, staţionat, în apropiere de Praga, a anunţat salvarea, relatează AFP.

”Am preluat patru persoane cu răni grave şi le-am tarnsportat la spitale din Praga”, a anunţat o purtătoare de cuvânt a serviciilor regionale de urgenţă, Petra Effenbergerova.

Două elicoptere au fost trimise la intervenţie, a anunţat ea.

”Am acordat îngrijiri unui număr de 29 de persoane rănite mai uşor”, adăugând că răniţii erau de asemenea conduşi la spital, precizând că niciun mort nu a fost raportat imediat.

Accidentul a avut loc imediat după ora locală 19.30 (, ora României), în apropiere de oraşul Cesky Brod, situat la 30 de kilometri est de Praga.

Sursa : news.ro

Ce au în comun persoanele care mor de COVID-19. Un om de știință, descoperire înfiorătoare: „Este foarte clar!”... Italia ar putea pune România pe lista neagră. Autoritățile vor să interzică accesul românilor, din cauza exploziei de ca...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri