Căutare Live

Zeci de romani suspectati de furt, arestati in Sardinia

Douazeci si patru de romani suspectati de apartenenta la o retea infractionala au fost arestati in Sardinia (Italia), informeaza ANSA.

Conform autoritatilor italiene, 14 barbati si sase femei, toti romani, avand varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, au fost arestati sub acuzatia de asociere in vederea comiterii de furturi si alte infractiuni in provincia Olbia-Tempio din Sardinia. De asemenea, alti patru romani, suspectati de apartenenta la aceeasi retea infractionala, au fost surprinsi in flagrant in timp ce furau dintr-un restaurant din localitatea Sassari (Sardinia).

Cei 24 de romani sunt acuzati de comiterea a zeci de furturi majore in cursul anului 2012.

Tensiuni transfrontaliere: Turcia, pe urmele PKK in Siria... Liderul partidului socialist elen: Partenerii europeni vor ca Grecia sa fie sacrificata ca Ifigenia...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri