Zeci de zboruri au fost anulate pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, din cauza unei defecţiuni

Zeci de aeronave nu au putut decola de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, miercuri, din cauza unei defecţiuni a sistemului de alimentare cu combustibil a avioanelor, au informat reprezentanţii aeroportului, citaţi de The Independent şi BBC.

Zeci de aeronave nu au putut decola de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, miercuri, din cauza unei defecţiuni a sistemului de alimentare cu combustibil a avioanelor, au informat reprezentanţii aeroportului, citaţi de The Independent şi BBC.

Mii de pasageri au rămas blocaţi în aeroport, în condiţiile în care doar aeronavele care aveau suficient combustibil au putut decola.

„Aeronavele de pe Schiphol nu pot fi alimentate acum”, a informat aeroportul. „Aircraft Fuel Supply (compania care se ocupă de sistemul de alimentare, n.r.) are o problemă de sistem. Din aceasta cauză, zborurile ar putea avea întârzieri sau ar putea fi anulate”, au adăugat reprezentanţii companiei.

„Schiphol şi Aircraft Fuel Supply lucrează pentru identificarea unei soluţii. Nu este clar cât va dura această problemă. (...) Regretăm neplăcerile cauzate pasagerilor şi companiilor aeriene”, se mai arată în comunicat.

„Aeronavele de pe Schiphol nu pot fi alimentate. Acest lucru a cauzat întârzieri, iar multe zboruri europene şi unele intercontinentale au fost anulate”, a anunţat compania aeriană KLM. „Ne aşteptăm ca mâine, 25 iulie, operaţiunile de alimentare să fie repornite treptat. Aceasta înseamnă că şi mâine vor exista zboruri anulate”, a adăugat KLM.

Mai multe avioane care ar fi trebuit să aterizeze pe Schiphol au fost redirecţionate către alte aeroporturi.

Aeroportul Internaţional Schiphol din Amsterdam este al treilea cel mai aglomerat aeroport din Europa, iar luna iulie este una dintre lunile în care se înregistrează cei mai mulţi pasageri.

Sursă: Mediafax

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri