Antena Căutare

Ziare false The Washington Post, distribuite în SUA. Ce se spunea despre președintele Trump

Ziare false cu numele "The Washington Post"  în care scria că președintele Trump a demisionat au fost distribuite gratuity pe străzile din capitala SUA, Washington D.C. 

Ziare false cu numele "The Washington Post" în care scria că președintele Trump a demisionat au fost distribuite gratuity pe străzile din capitala SUA, Washington D.C.

Cititorii „The Washington Post” au alertat redacția prestigioasei publicații, care a emis un comunicat ulterior. Reprezentanții ziarului spun că copiile false aveau tipărite data 1 mai 2019 și că a lansat o investigație internă.

„Ediții false ale The Washington Post sunt distribuite în centrul orașului Washington D.C., iar noi suntem conștienți că există un site care încearcă să-l copieze pe cel al publicației noastre. Acestea nu sunt produsele The Washington post și am lansat o investigație”, a transmis publicația prin intermediul paginii sale de Twitter.

Ziarul fals arată că Trump și-a întrerupt activitatea de la Casa Albă „abrupt” la ora 03:15, pe 1 mai, lăsând un mesaj pe un șervețel, în Biroul Oval, pe care scria că 'Hillary Clinton este de vină pentru demisia' lui. În articolul inventat mai scrie că vicepreședintele Mike Pence i-a luat locul lui Trump, președintele american zburând spre Peninsula Crimeea, regiune anexată Rusiei.

Turiștii din Grecia nu mai au voie să călărească măgarii! De ce a fost aprobată această măsură controversată: ”Sunt abuz... Explozie la Academia de Poliție! Opt ofițeri și-au pierdut viața în urma incidentului din Bogota...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x