Antena Căutare

Zombie Angelina este ținută în viaţă de un ventilator pulmonar după ce s-a infectat în închisoare

O femeie celebră pe Instagram, pentru faptul că a trecut prin zeci de operaţii estetice, pentru a arăta precum Angelina Jolie, s-a infectat cu coronavirus într-o închisoare iraniană.

Zombie Angelina este ținută în viaţă de un ventilator pulmonar după ce s-a infectat în închisoare
Fatemeh Khishvand | Instagram/ sahartabar.before

Fatemeh Khishvand, cunoscută pe internet şi sub numele de Sahar Tabar ori Zombie Angelina, a fost închisă de autorităţile iraniene după ce a fost acuzată de incitare la violenţă, obţinerea de venituri prin mijloace necorespunzătoare şi încurajarea corupţiei tinerilor.

Tânăra iraniană respiră cu ajutorul unui ventilator pulmonar, spune unul dintre avocaţii săi, care acuză autorităţile de la Teheran că o condamnă la moarte prin faptul că nu îi acordă eliberarea.

La New York, locuitorii aflaţi în izolare cântă melodia dedicată oraşului de Frank Sinatra pentru a mulţumi cadrelor medicale

Considerăm că este inacceptabil faptul că această tânără s-a infectat cu COVID-19 în aceste circumstanţe şi că detenţia ei a fost prelungită, au mai declarat avocaţii lui Fatemeh Khishvand.

Fatemeh Khishvand are peste 25.000 urmăritori pe contul de Instagram şi a devenit cunoscută şi pentru că şi-a modificat aspectul, uneori şi cu ajutorul unor softuri virtuale, pentru a arăta ca o versiune zombie a Angelinei Jolie.

În Iran mai sunt închişi şi unii militanţi pentru drepturile omului, militanţi de dreapta ori afacerişti. Nasri Sotoudeh, Narges Mohammadi şi Siamak Namazi sunt câtiva dintre aceştia.

Bilanţul covid-19 în Germania creşte cu 299 de morţi şi 3.380 de contaminări la 3.868 de decese şi 133.830 de cazuri

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Macron avertizează cu privire la ”lucruri care s-au întâmplat şi pe care nu le ştim” în gestionarea epidemiei noului cor... Vaccinul împotriva Covid-19 se numește ''ChAdOx1 nCoV-19'' și a început să fie produs, deși nu a fost testat. ''Am încep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x