Antena Căutare

Zuckerberg recunoaște: ,,Am făcut greșeli!”. Scandalul continuă

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a recunoscut că gigantul social-media pe care îl conduce ,,a făcut greșeli” în legătură cu scandalul Cambridge Analytica, potrivit BBC News.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a recunoscut că gigantul social-media pe care îl conduce ,,a făcut greșeli” în legătură cu scandalul Cambridge Analytica, potrivit BBC News.

În postarea făcută pe contul său de Facebook, miercuri seara, Zuckerberg a spus că a fost o ,,încălcare a încrederii” între Aleksandr Kogan, creatorul de aplicații de la Cambridge Analytica și Facebook, dar și o încălcare a încrederii ,,între Facebook și cei care împărtășesc datele cu noi”.

,,Eu am dat startul cu Facebook și, la sfârșitul zilei, sunt responsabil pentru ceea ce se întâmplă pe platforma noastra”, a spus el în postare.

Scandalul Cambridge Analytica, în care firma de consultanță politică ce l-a ajutat pe Donald Trump în campanie și a pledat pentru Brexit a accesat datele a peste 50 de milioane de utilizatori Facebook, a dus la o campanie de ștergere a aplicației. #DeleteFacebook, aceasta este acum un adevărat trend online, după ce s-a aflat că Facebook nu are grijă de informațiile celor peste 2 miliarde de utilizatori ai săi.

Acțiunile Facebook au pierdut, luni, 7% pe bursă, iar 40 de miliarde de dolari s-au evaporat din capitalizarea bursieră a gigantului condus de către Mark Zuckerberg.

Dramatic! Viața unei femei a fost distrusă în urma unei răceli! Motivul pentru care medicii au decis să-i amputeze mâini... Familia lui Michael Schumacher, implicată într-un scandal! Fostul manager al pilotului de Formula 1, acuzații dure: &quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x