Antena Căutare

Finala X FACTOR 2017. Nicoleta Nucă a revenit pe scena X Factor! Alături de fosta concurentă, Salvatore Pierluca a ridicat publicul în picioare cu "Runnin'": "A fost o adevărată chimie"

FINALA X FACTOR 2017.  În urmă cu trei ani, Nicoleta Nucă era în locul italianului nostru având aceleaşi emoţii şi speranţa că va câştiga marele premiu. În această seară, cei doi au reuşit să ducă totul la un alt nivel cu piesa "Runnin'". 

FINALA X FACTOR 2017. În urmă cu trei ani, Nicoleta Nucă era în locul italianului nostru având aceleaşi emoţii şi speranţa că va câştiga marele premiu. În această seară, cei doi au reuşit să ducă totul la un alt nivel cu piesa "Runnin'".

Şi juraţii au avut cuvinte de laudă la adresa italianului nostru: "Aţi lucrat foarte bine împreună şi aţi dat toate resursele", crede Horia. "Aţi fost foarte buni şi aţi transmis emoţii, bravo!", a spus şi Delia.

Ultimul cuvânt îl are, desigur, Ştefan: "Sunteţi două voci care aţi ridicat X Factor-ul, clar. Mă bucur că Nicoleta este aici pentru că regret că nu a câştigat acum trei ani. În orice caz, aplauze din tot sufletul".

DESPRE PIERLUCA SALVATORE:

Ștefan Bănică a pariat în marea finală pe timbrul, pe sensibilitatea, carisma și forța lui Pierluca Salvatore, despre care spune că are ”cărbuni în voce” şi bine a făcut.

”Mi-aș dori ca acesta să rețină că sunt aici pentru a-l ajuta să se descopere, să-și aleagă un drum, dacă vrea să facă o carieră și să învățăm împreună pașii, diferiți la fiecare ediție, care să ne conducă spre câștigarea concursului și, mai ales, spre încrederea în forțele lui după terminarea X Factor, indiferent de rezultat”, a declarat Ștefan Bănică.

Horoscop 23 decembrie 2017. Două zodii au șanse mari să câștige o sumă uriașă de bani. Ei au „lipici” la bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x