Antena Căutare

Flavia Mihăşan povesteşte despre prima zi la şcoala de balet: ”Îmi amintesc şi acum cum îmi bătea inima”

Flavia Mihăşan, frumoasa asistentă de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, emisiune difuzată de luni până vineri, de la 08:00, la Antena 1, povesteşte despre prima zi de şcoală.

Flavia Mihăşan, frumoasa asistentă de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, emisiune difuzată de luni până vineri, de la 08:00, la Antena 1, povesteşte despre prima zi de şcoală.

„Îmi amintesc cu emoţie prima zi de şcoală de la balet. Îmi pregătisem de seara ghiozdanul, care arăta şi cântărea precum un geamantan! În afară de manuale, de caiete şi de restul rechizitelor care miroseau a nou, adăugăm costum de balet, dres, flexibili, poante, bentiţe pentru flexibili, aţa de cusut poantele şi multe ace de coc. Cu "geamantanul" în spate, la 7 dimineaţa am pornit înspre şcoală, unde aveam să mă întâlnesc cu ceilalţi mici balerini şi să aşteptăm împreună discursul profesorilor la careu. Îmi amintesc şi acum cum îmi bătea inima, imediat după orele de curs, când am avut prima oră de balet. La pian era o doamnă corepetitoare care acompania exerciţiile făcute de noi la bară, pe care mi-o amintesc şi acum. A fost absolut superb!”, povesteşte Flavia.


Andreea Mantea dă cărțile pe față: Uite ce spune despre nunta cu Cristi Mitrea!... Spectacol total! Horia Brenciu a adus emoția X Factor la Neatza! Cum au intrat în rol Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x