Antena Căutare

Florin Salam: "Nu pot să cânt și de aceea am decis să fac o pauză!" Care este starea de sănătate a artistului

Florni Salam: "Nu pot să cânt și de aceea am decis să fac o pauză!" Care este starea de sănătate a artistului

Acum câteva zile, Florin Salam a făcut un anunț care a creat isterie în rândul fanilor săi. Artistul a anunțat că se retrage din lumina reflectoarelor pentru o perioadă, nejustificând motivul!

După o perioadă în care a dispărut din văzul tuturor, Florin Salam, a hotărât să pună capăt tuturor speculațiilor conform cărora ar fi grav bolnav și a anunțat că are câteva probleme minore de sănătate pe care trebuie să le trateze prin odihnă: "nopțile nedormite și cântatul excesiv și-au spus cuvântul".

Florin Salam a declarat pentru CanCan că în ultima perioadă înainte să ia o pauză, nu s-a simțit deloc bine, mai ales vocal, motiv pentru care nu a putut să meargă undeva să cânte dacă nu era în stare. Artistul a decis să facă o pauză vocală și un tratament pentru voce, precizând că nu există alte probleme de care suferă.

Se pare că problemele de sănătate care îl încearcă pe manelist au survenit din cauza epuizării excesive. Au existat în viața acestuia zile întregi nedormite și muncă peste limite. Un prieten apropiat de-a lui Florin Salam a declarat pentru aceeași sursă menționată, că nevasta lui, Roxana Dobre, îl implora să ia o pauză și să se odihnească pentru că nu va mai rezista.

Florin Salam are două fetițe și un băiat (Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan) cu Roxana Dobre! Manelistul își dorește încă un copil și speră ca acesta să fie băiat, pentru a avea egalitate între copii.

Cei doi s-au cunoscut într-un club de noapte în București prin anul 2014. Relația lor s-a consolidat atunci când Florin Salam s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei.

O tânără eliminată pe nedrept din Bac a câştigat procesul cu Inspectoratul Şcolar! "Interdicția de a nu da bacul do... Scandalos! Dansează în timp ce strânge de gât un câine. Nevasta strigă disperată: „Lasă câinele, că are purici”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x