Antena Căutare

Fosta iubită al lui Leonardo di Caprio, Gisele Bundchen , arată ca o adolescentă la 39 de ani! Cu doi copii acasă, „îngerașul păzitor” e demonic de sexy!

Fosta iubită al lui Leonardo di Caprio,  Gisele Bundchen , arată ca o adolescentă la 39 de ani! Cu doi copii acasă, „îngerașul păzitor” e demonic de sexy! Chiar dacă anii au trecut, chipul și silueta ei nu au avut de suferit!

Fosta iubită al lui Leonardo di Caprio, Gisele Bundchen , arată ca o adolescentă la 39 de ani! Cu doi copii acasă, „îngerașul păzitor” e demonic de sexy! Chiar dacă anii au trecut, chipul și silueta ei nu au avut de suferit!

Cel puțin asta dovedesc fotografiile surprinse de fotojurnaliștii „Hepta”, în care Gisele e așa cum o știm dintotdeauna: angelică, stilată și frumoasă! iar dacă mai aveți vreun dubiu în ceea ce o privește, admirați-o și luați-o drept exemplu!

Vă reamintim că în trecut s-a iubit cu Di Caprio, dar alt bărbat e cel care a cucerit-o iremediabil și definitiv! Gisele Bundchen s-a căsătorit cu Tom Hardy în 2009 şi are cu el doi copii: Benjamin (3 ani) şi Vivian Lake.

Vouă vă place cum arată?

Faleza din Eforie Nord s-a prăbușit la numai doi ani după ce a fost refăcută de către olandezii care au construit insul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x