FOTO! Actiţele care au renunţat să se dezbrace în filme deşi aşa şi-au început cariera

 

Acum sunt celebre şi îşi permit să refuze roluri care le-ar pune în ipostaze mai puţin plăcute, dar la începutul carierei lor nu au ezitat să filmeze îmbrăcate sumar.

Acestea sunt actriţele de la Hollywood care probabil nu vor mai accepta să apară goale în filme în acest punct al carierei lor:
Charlize Theron
Frumoasa şi misterioasa Charlize Theron are grijă să-şi ţină viaţa privată departe de ochii lumii. Când nu era cunoscută încă, vedeta a apărut dezbracată în filme precum "2 Days in the Valley", "The Devil's Advocate", "Cider House Rules", "Sweet November" sau "Head in the Clouds". În 2012, actriţa a adoptat un băiat, iar apoi s-a logodit cu Sean Penn.
Olivia Wilde
Olivia Wilde avea numai 21 de ani când s-a dezbracat pentru prima dată, în filmul "Alpha Dog", apoi a mai apărut nud şi în "Cowboys and Aliens", "The Change-Up" sau "Third Person". Apoi actriţa s-a căsătorit cu Jason Sudeikis şi a adus pe lume un băietel, pe nume Otis.
Kate Winslet
Scena nud din Titanic a devenit emblematică în istoria cinematografiei, însă aceasta nu este singura dată în care Kate Winslet a apărut dezbrăcată în filme. Fanii care vor să o vadă în toată splendoarea sa pot viziona "Heavenly Creatures", "Jude", "Hideous Kinky", "Holy Smoke", "All the King's Men", "Little Children" sau "The Reader". Kate Winslet a fost căsătorită de trei ori şi are trei copii. 
Angelina Jolie
Angelina Jolie a apărut mai puţin îmbrăcată în multe filme la începutul carierei, "Gia", "Wanted" sau "Original Sin" fiind numai câteva exemple. Acum, actrita de 39 de ani şi-a îndreptat atenţia spre familia sa, dar şi spre acţiunile umanitare.
facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe