Antena Căutare

Dramă cumplită în familia lui Mirel Rădoi! Fratele său s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin!

Momente grele în familia antrenorul naționalei U21 de fotbal a României. Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin. 

Dramă cumplită în familia lui Mirel Rădoi! Fratele său s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin!
mirel radoi, frate

Momente grele în familia antrenorul naționalei U21 de fotbal a României. Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin.

O ceartă cu soția și discuțiile legate de divorț l-au împins pe fratele lui Mirel Rădoi să facă un gest necugetat. Mihai Nicușor Rădoi s-a arucat de la etajul 4 al unul bloc din Drobeta-Turnu Severin, scrie observator.tv.

„Apelul s-a primit la 112 în jurul orei 12.00. Un cetăţean a sesizat că de la etajul unui bloc de pe strada Dr. Babeş a căzut un bărbat fără a putea oferi detalii. Un echipaj medical l-a preluat pe bărbatul căzut şi l-a transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin. A rămas la faţa locului echipa de cercetare pentru a continua ancheta şi pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul”, au declarat pentru News.ro reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Echipajele de prim-ajutor intervin de urgență, acordându-i primele îngrijiri medicale.

Din primele informații, se pare că fratele lui Mirel Rădoi se află în stare gravă, având fracturi la nivelul memebrelor inferioare și leziuni puternice la nivelul capului.

Vom reveni cu informații.

Drake, cenzurat la premiile Grammy! Artistul a avut un discurs controversat... Informații halucinante despre fostul zidar devenit peste noapte medic stomatolog fals! Cu ce își anestezia bărbatul ,,vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x