Antena Căutare

HOROSCOP: Peștii au de luat o decizie importantă astăzi

Berbecii se pot baza pe intuiţie astăzi. Dimineaţă pot face cunoştinţă cu o persoană care le-ar putea aduce schimbări majore în viaţa personală.

Berbecii se pot baza pe intuiţie astăzi. Dimineaţă pot face cunoştinţă cu o persoană care le-ar putea aduce schimbări majore în viaţa personală.

Romantismul este cuvântul care va domina ziua taurilor astăzi. Sunt plini de idei, iar asta le va aduce multe beneficii.

A sosit momentul să vă îndepliniţi visul, dragi gemeni ! Fie că este vorba de un ceas, o haină sau o cină romantică, astăzi meritaţi să vă răsfăţaţi.

Racii sunt foarte apreciaţi pentru activitatea lor, iar cei din jur le cer sfaturi. Ar fi bine să nu promită foarte multe, ci doar lucruri de care sunt siguri că se pot ţine de cuvânt.

Fiţi foarte atenţi la ce vă spun prietenii astăzi, leilor. Dar nu le luaţi de bune toate promisiunile. Unii încearcă să vă ajute, alţii doar să vă folosească.

Ziua de astăzi le surprinde pe fecioare în compania familiei. Se pregătesc să facă un pas important în viaţa lor, şi au nevoie de susţinerea apropiaţilor să reuşească.

Balanţele fac o serie de schimbări în casă astăzi, la inistenţele partenerului de viaţă. Ar fi indicat să ţină cont de toate părerile persoanei iubite pentru că doar aşa se va instala armonia.

Chiar dacă e weekend, scorpionii sunt tot la birou. Au o capacitate de comunicare excelentă, iar asta îi ajută să dezvolte multe relaţii pe plan profesional.

Săgetătorii plănuiesc o ieşire în oraş cu prietenii. Fie că vor merge la film, sau vor petrece până în zori în club, se vor distra de minune

Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile care vi se dau astăzi, dragi capricorni. Deşi sunteţi foarte siguri pe voi, puneţi în balanţă totul înainte de a acţiona.

Vărsătorii nu greşesc dacă spun că sunt cei mai norocoşi nativi în dragoste. Persoana iubită le va face o surpriză. O cină romantică sau o escapadă la munte ar putea transforma acest weekend într-unul de neuitat.

Iar peştii trebuie să ia o decizie importantă astăzi. Spre seară se vor relaxa însă în compania unei persoane pe care nu au mai vazut-o de foarte mult timp.

Omule, să construiești o casă, să plantezi un pom și să faci un copil! Ei „au sădit” 108.000 de copaci pentru a marca n... Un avion s-a prăbușit în Rusia "Nu există supravieţuitori, toţi pasagerii au murit!”. Tragedia a fost filmată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x