Antena Căutare

Imagini șocante! Copil de ZECE ANI, surprins în timp ce conducea o mașină în Târgoviște! Reacția unei mătuși, revoltătoare: ”Are permis pentru toate categoriile!”

Imagini șocante au fost suprinse pe o stradă din Târgoviște, unde un copil a fost prins în timp ce conducea nestingherit un autoturism. Întreaga scenă a fost surprinsă de un trecător, care nu s-a putut abține să nu-i ceară să oprească mașina. 

Imagini șocante au fost suprinse pe o stradă din Târgoviște, unde un copil a fost prins în timp ce conducea nestingherit un autoturism. Întreaga scenă a fost surprinsă de un trecător, care nu s-a putut abține să nu-i ceară să oprească mașina.

În videoclipul care a stârnit isterie pe rețelele de socializare se poate vedea cum băiatul conduce mașina fără niciun stres.

„Băi, ia stai așa, mă. Stai pe loc, mă”, i se adresează bărbatul care a filmat scena copilului aflat la volanul mașinii.

„Al cui e ăsta, mă?”, îi întreabă bărbatul pe cei aflați în preajmă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La scurt timp, intervine o femeie care pare să nu fie deloc afectată de ceea ce se întâmplă. „Al meu. E nepotu-meu”, spune o femeie, care continuă să-i șocheze pe ce-i prezenți: ”Are permis. Toate categoriile.”, spune ea în bătaie de joc.

Clipul postat pe rețelele de socializare a devenit viral. Cei care au văzut imaginile sunt revoltați, copilul de la volan putând oricând să producă o tragedie și cer o reacție din partea poliției din Dâmbovița.

De asemenea, autoritățile investighează cazul, după cum au anunțat într-un comunicat de presă.

„La nivelul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște se află în lucru un dosar penal ce are ca obiect sesizarea din data de 17 mai a unui bărbat din localitate, cu privire la faptul că un minor ar fi condus un autoturism pe Strada Fluierași din municipiu.

De asemenea, bărbatul reclamă faptul că o persoană de 51 de ani l-ar fi agresat fizic pe motiv că ar fi cerut explicații privind prezența minorului la volanul autovehiculului.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că autoturismul aparține unei femei de 31 de ani, mama minorului, care i l-a încredințat acestuia pentru a fi condus pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările față de un bărbat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, față de minor pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și față de mama acestuia, proprietara autovehiculului, pentru încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere”, se arată într-un comunicat de presă emis, miercuri, de IPJ Dâmbovița.

A murit omul care a dat cel mai cunoscut generic de pe vremea lui Ceaușescu! Femeia pe cal, ”Tezaur Folcloric” și Dumitr... Recunoașteți ce cântăreață adorată în România este în această fotografie. Acum este o una dintre cele mai sexy vedete!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x