Antena Căutare

Zeci de copii dorm pe jos într-un tren CFR! Ce spun reprezentanții despre această situație

Zeci de copii au fost filmați într-un tren CFR care mergea spre litoral în timp ce dormeau pe jos!

Zeci de copii au fost filmați într-un tren CFR care mergea spre litoral în timp ce dormeau pe jos!

Copiii veneau din Satul Mare în Costinești pentru o tabără de vara! Părinții copiilor au fost revoltați când au aflat în ziua plecării că aceștia nu vor mai avea locurile stabilite la cușete, deși inițial totul era în regulă!

CFR a transmis pentru Digi 24 că la cumpărarea biletelor de tren pentru IR 1944 Satu Mare – Mangalia din data de 3 august de către organizatorul taberei de copii, CFR Călători a vândut acestuia 42 de locuri la vagon cușetă (în data de 26 iulie) și 150 de locuri la vagon clasa a II-a (în data de 29 iulie).

Pentru călătoria de întoarcere ce a avut loc în data 11 august 2019 cu trenul IR 1945 Mangalia – Satu Mare, CFR Călători a vândut organizatorului 192 de locuri la vagon clasa a II-a, iar CFR Călători nu a încasat alte sume de bani, decât cele pentru locurile menționate mai sus și prin urmare nu s-a impus returnarea vreunei sume de bani către organizatorul taberei.

Mai mult decât atât, la trenul IR 1944 care a circulat în data de 3/4 august nu au fost bilete vândute și implicit rezervări cu plecare din stația București Băneasa (trenul nu are oprire în București Nord), a transmis CFR Călători!

Nivelul de radiaţii pe teritoriul României în urma exploziei din Rusia!... Imagini tragi-comice în Piteşti! Stâlpi mijlocul trotuarului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x