Antena Căutare

Imagini tragi-comice în Piteşti! Stâlpi mijlocul trotuarului!

Şase stâlpi electrici au ajuns motiv de discordie între locuitorii unui cartier din Piteşti şi autorităţi. Este şi de înţeles. în urma unor lucrări ce ar fi trebuit să facă o stradă mai lată, stâlpii au ajuns în mijlocul trotuarului.

Şase stâlpi electrici au ajuns motiv de discordie între locuitorii unui cartier din Piteşti şi autorităţi. Este şi de înţeles. în urma unor lucrări ce ar fi trebuit să facă o stradă mai lată, stâlpii au ajuns în mijlocul trotuarului.Care este mult prea îngust, iar oamenii se chinuie cu greu să meargă pe acolo.

Deşi nu au loc pe trotuar, şoferii vor avea mai multe locuri de parcare. Nimeni nu s-a gândit, nici măcar autorităţile, că strada va rămâne fără loc suficient pentru trotuare.

"Mă întreb dacă aveam şi un geamantan mai larg, cum aş fi putut trece pe aici?"

"Să şterg cu hainele spaţiul verde, să dărâmăm stâlpul sau să lărgim trotuarul?"

Sunt întrebările disperate ale locatarilor care zilnic sunt nevoiţi să ocolească trotuarul. Din cauza stâlpilor de la reţeaua electrică amplasaţi în mijlocul trotuarului, oamenii mearg pe stradă, sau se urcă pe borduri, cu tot cu bagaje. Este aproape imposibil să treacă două persoane una pe lângă alta.

Zeci de copii dorm pe jos într-un tren CFR! Ce spun reprezentanții despre această situație... Mii de marinari, zeci de nave și aeronave și demonstrații spectaculoase pe mare, de Ziua Marinei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x